MySpace Comments
Esti vizitatorul cu numarul:
Hit Counters what is my ip address?

miercuri, 6 ianuarie 2010

Noul Google Phone poate însemna serviciu de telefonie mobilă gratuit

Mult aşteptatul Nexus One, noul telefon produs de compania Google, a fost lansat astăzi.

Nexus One, dezvoltat de taiwanezii de la HTC, este un telefon de ultimă generaţie care va fi comercializat fără un abonament exclusiv la un anumit serviciu. Aparatul are ecran touchscreen şi este mai subţire ca un iPhone. Telefonul cântăreşte 130 de grame, are o grosime de 11.5 mm şi nu are nici măcar o tastă.

Conform producătorului, bateria lui Nexus One va rezista până la şapte zile timp de convorbire, sau cinci ore de navigat pe Internet. Primele pieţe pe care telefonul va putea fi cumpărat sunt Statele Unite, Regatul Unit al Marii Britanii, Singapore şi Hong Kong.

După multe luni de zvonuri, se pare ca imaginile noului telefon Google vor fi dezvăluite în această săptămână. Telefonul este fabricat sub marca Google, va utiliza o nouă versiune a softului android, și, cel mai important, se poate utiliza serviciul de VoIP (Voice Over Internet Protocol), un serviciu de voce prin intermediul Internetului.

Serviciul VoIP sau Voice Over Internet Protocol, utilizează o conexiune la Internet pentru a transmite semnale de voce, serviciu de mail și mesaje text, și este mult mai ieftin față de orice alt serviciu de telefonie mobilă.

Telefonul Google ar putea fi primul smartphone proiectat special pentru servicii VoIP, și va veni cu toate aplicațiile google introduse pe piață:
Sistemul de operare Androidîntr-o versiune mai nouă și mult îmbunătățită, pentru a vinde un milion de unități până la sfârșitul anului, departe de așteptările analiștilor.

Google Voice, serviciu google cu multi-numere de telefon și MMA (message management application) momentan valabil doar pe bază de invitație și doar pe teritoriul Statelor Unite.

Google Latitude, aplicație gratuită ce vă permite să vedeți unde sunt localizați prietenii dumneavoastră. Google Maps, serviciu gratuit de GPS ghidat prin voce.






0 comentarii:

Trimiteți un comentariu