MySpace Comments
Esti vizitatorul cu numarul:
Hit Counters what is my ip address?

marți, 9 februarie 2010

Onestiul are echipa de fotbal in Liga a III-a: „Oficial, Pambac apartine Onestiului!“

Complexul “Migdal” din Onesti a gazduit, ieri, o conferinta de presa organizata de conducerea clubului Fotbal Company Municipal din localitate. “Amfitrionul” acestei actiuni, Ovidiu Mitroi, director executiv al FCM Onesti, a declarat ca pe ordinea de zi a acestui eveniment se afla informarea cu privire
la fuziunea dintre FCM Onesti si FC Pambac Bacau, noutatile din echipa nou infiintata, care va activa in Seria 1 a Ligii a III-a si obiectivele stabilite pentru sezonul competitional care urmeaza.

La conferinta de presa au fost prezenti presedintele Consiliului Director al FCM Onesti, Ioan Matei, antrenorul echipei onestene, Costel Câmpeanu, precum si o mare parte din actionarii acestei echipe. In privinta fuziunii dintre echipele FCM Onesti si FC Pambac, Ovidiu Mitroi a declarat: „Dorim ca pâna in vara sa realizam o fuziune prin absorbtie a celor doua echipe. Actionarii sunt decisi sa finanteze in returul acestui campionat un numar de 7 echipe: cea care va participa la meciurile din Liga a III-a, o echipa de juniori nascuti in 1993 -1994 ce va evolua in Liga a IV-a, una de juniori nascuti in 1995 – 1996 (care se afla pe locul II in campionat), «mândria» clubului FCM Onesti – echipa formata din juniori nascuti in 1997 – 1998, care a obtinut 12 victorii din 12 meciuri fiind lidera in campionat si trei echipe de copii (ce evolueaza pentru Pambac)“.

Ioan Matei, presedintele Consiliului Director al FCM Onesti, si-a exprimat increderea ca „buna colaborare a actionarilor, care are un an de zile va continua si obiectivul propus, mentinerea in Liga a III-a printre primele 5–6 pozitii in clasament se va realiza“.

FCM Onesti are un grup de 14 actionari: Ioan Delivan, Stefan Martin, Laurentiu Neghina, Vasile Ciobanu, Constantin Alexa, Ovidiu Momanu, Emil Nistreanu, Danut Cosa, Marcel Colpos, Iulian Popa, Adina Lozinschi, Ion Bârhala, Ioan Matei si Fanica Tifan. „Nu am facut un club ca sa formam un sindicat! Am avut o discutie cu lotul de jucatori de Liga a IV-a, carora le-am prezentat un antrenor adevarat om de fotbal, pe Costel Câmpeanu. Antrenorul a stabilit un lot pe care noi il vom sustine in totalitate. Avem certitudinea ca autoritatile locale onestene vor actiona pozitiv si ne vor sprijini, pentru ca oficial, Pambac apartine Onestiului. Prin lobby la Federatia Româna de Fotbal speram sa se faca o derogare ca echipa sa poarte numele FCM Onesti. Noi speram ca in 1–2 ani lucrurile se pot schimba din toate punctele de vedere si o sa aducem oamenii pe stadion in orasul cu cele mai multe baze sportive la numarul de locuitori“, a declarat Constantin Alexa.

Antrenorul echipei, Costel Câmpeanu, o legenda a fotbalului bacauan, a mentionat: „M-am nascut intr-un oras cunoscut in fotbalul românesc, Bacau, ce a dat mari jucatori ca Viscreanu, Movila, Grigoras, Daniel Scânteie. Imi pare rau pentru ce se intâmpla acum in Bacau, unde fotbalul este in cadere libera. La Onesti, având jucatori cu o experienta sportiva mare, ce trebuie sa fie model in ceea ce fac, iar pe lânga ei aruncând si un grup de jucatori tineri, speram sa obtinem rezultate bune, asteptate de catre actionarii echipei. Simt ca s-a format o coeziune in echipa si trebuie sa stim impreuna pentru ce muncim, pentru ca s-au facut eforturi din partea actionarilor“.

Lotul actual al echipei Pambac (denumire sub care va juca pâna in vara) cuprinde jucatorii: Hartvig, Andreiu, Vamesu, Dornescu, Sascau, Hanga, Constantin, Furtuna, Câmpanu, Barcanescu, Pascu, Vlad Stirbu, Martin, Tremel, Cristi Borcescu, Mihai Borcescu, Grama, Antohe, Baboi, Manolache, Vrânceanu, Apostu, Stratulat, Victor Stirbu, Mironica. Din cei 23 de jucatori, 9 sunt juniori. Dupa cantonamentul de la Slanic Moldova echipa onesteana va sustine un meci de verificare la Bacau cu Aerostar. Jucatorii vor fi prezentati publicului intr-un meci care se va desfasura la Onesti inaintea inceperii returului.

Sursa: Desteptarea.ro.

2 comentarii:

Unknown spunea...

Muistii astia vor sa scoata bani de pe urma lor, cat de penibil pot fi. Daca intradevar vroiau sa faca ceva nu mai lasau clubul sa dea faliment si aveau grija de el si juniorii lui, nu-l abandonau cand era in cadere libera. M-am saturat de atata ipocrizie, care baza sportiva? Voi stiti ce inseamna aia??? Uitati-va la scoala de fotbal Gica Hagi si apoi mai vb desi si acolo sunt unele lipsuri, cantonament la slanic moldova, glumesti prietene???? Da bani de echipament au? De ghete, tricouri, aparatori, manusi etc... Sau tot jucatorii trebuie sa-si procure din banii lor si asa putini. Mi-e sila de ei, de toti idiotii astia care au stat ei putin asa si s-au gandit peste noapte sa schimbe ceva. Stiti cum e vorba aia: "Dupa razboi multi viteji se arata" Au adus ei nu stiu ce antrenor, dar antrenorii buni unde sunt: Ene, Gavriliu, Solomon, Stanciu va zic eu si-au bagat ceva si au plecat. Ce penibil, mi-e scarba!!! Chhhh!!!

Wo0sa spunea...

Din fotbal aproape intotdeauna s-au scos bani,de juniori si-a batut joc si Nistreanu` cand a vandut locul pentru promovare.Nu stiu cum stau treburile exact,dar oricum....toata lumea spera ca de data aceasta sa iasa ceva, sa mai vedem si noi un meci serios cu echipe mari prin Onesti.Daca tot sunt in C poate se inscriu si in cupa,asta ar fi chiar frumos.Acuma le da si F.R.F-u` bani,mai dai in masa,cati mai vor?

Trimiteți un comentariu