MySpace Comments
Esti vizitatorul cu numarul:
Hit Counters what is my ip address?

duminică, 7 februarie 2010

Vom putea misca obiecte doar cu puterea mintii?

Sa mutam lucrurile dintr-un loc in altul ori sa schimbam canalele tv doar cu puterea mintii. Cati dintre noi nu s-au visat intr-o astfel de ipostaza, macar in gluma?
Mi se pare o mare prostie,dar totusi...:
"Iata insa ca cercetatorii unei companii din Statele Unite sustin ca suntem foarte aproape de acest stil de viata. Ramane insa o dilema de rezolvat - oare ne vom simplifica traiul sau vom ajunge cu totii niste roboti?

Exista dovezi ca tehnologia undelor cerebrale a ajuns la un nivel ce parea de neatins, cel putin pentru oamenii obisnuiti. Cercetatorii unei companii din California sustin ca stiu cum sa revolutioneze modul nostru de a trai. Totul, cu ajutorul unei casti dotate cu senzori care preiau si transmit impulsurile electrice ale creierului. Teoretic, datorita lor, in viitor am putea muta chiar si masini, doar gandindu-ne la asta...

Inventatorii sustin ca tehnologia ar putea fi aplicata in primul rand in trafic. Masinile ar putea fi dotate cu senzori care sa perceapa cand soferul e pe cale sa atipeasca ori este baut.

Ar fi totusi o problema. Daca in viitor vom putea aprinde focul cu un singur gand, n-am putea face la fel si cu o bomba? Nicio grija, ne asigura inventatorii, pana cand mintea umana va fi capabila sa detoneze un dispozitiv exploziv vom avea si mijloacele de contracarare."




Daca au realizat ei asa ceva,ma intreb de ce bila aia ca cele de la loterie e in tubul ala(chiar nu e vreun ventilator sub ea? /:) )...sau la faza cu "fotoliul/masina aia" ce cauta cablu` ala? :-?.Lamuriti-ma si pe mine,ca eu sunt Toma necredinciosul. :))


Sursa: protv.ro.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu