MySpace Comments
Esti vizitatorul cu numarul:
Hit Counters what is my ip address?

sâmbătă, 21 noiembrie 2009

Ce determina o femeie sa faca sex cu un barbat




Ce determina o femeie sa se bage in patul unui barbat? Trebuie ca el sa fie inalt, brunet, musculos, bine dotat, sau e nevoie de multe altele?


Din cartea “Why Women Have Sex” (“De ce femeile fac sex”), scrisa de psihologii Cindy Meston si David Buss am extras cateva aspecte ce le determina pe femei sa aleaga un barbat pentru sex.

Marimea conteaza

Ce parte a corpului o gaseste o femeie adorabila? Probabil ca cea mai evidenta trasatura fizica pe care o cauta la un barbat este inaltimea. Studiile facute au demonstrat ca femeile prefera barbatii inalti. Chiar si atunci cand cauta donatori de sperma, femile isi doresc ca respectivul sa fie inalt.

Se pare ca barbatii inalti au un statut economic mia bun decat cei scunzi, sunt mai bine platiti si au parte de mai mult respect.

Potrivit pentru sex

Inaltimea nu este singurul aspect al trupului unui barbat de care este atras o femeie. Studiile releva ca femeile isi doresc pentru o relatie de termen lung, cat si pentru relatii sexuale, barbati musculosi, puternici, atletici. Majoritatea femeilor isi declara afinitatea pentru barbatii cu un abdomen lucrat, combinat cu un piept musculos. De fapt ii apreciaza ca fiind mai dominanti social si fizic.

Acest tip de barbati au mai multe partenere de sex decat restul, dar si mai multe aventuri. Se pare ca la ei trag chiar si femeile implicate intr-o relatie stabila.

Personalitate sexy

Atractia sexuala nu tine doar de trupurile fizice, magnetic aduse unul langa celalalt de compatibilitate. Anumite femei, gasesc un barbat cu o personalitate puternica sexy. Simtul umorului joaca un rol important...transmite unde de sexualitate, dar este si un indiciu al increderii de sine si al inteligentei. Nu oricine poate sa faca glume bune.

Ceva in modul in care se misca

Modul in care o persoana danseaza confera o multime de informatii. De fapt unele femei au facut sex cu un partener doar pentru ca au fost impresionate de modul in care s-au miscat pe muzica. Femeile apreciaza un barbat care stie sa se miste bine, gasindu-l chiar erotic. Doar imaginea vizuala a unui barbat care se misca bine pe ringul de dans o duce pe femeie cu gandul la miscarile pe care le poate face in pat.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu