MySpace Comments
Esti vizitatorul cu numarul:
Hit Counters what is my ip address?

sâmbătă, 21 noiembrie 2009

Cum atragi atentia unei femei




Daca vrei sa ai succes la femei, trebuie sa inveti cum sa stai in afara multimii si sa atragi atentia femeii pe care ai pus ochii. Nu, nu este vorba de hainele pe care le porti sau de frazele siropoase pe care le spui. Este vorba de invatarea catorva aptitudini simple, care vor lasa o impresie de lunga durata asupra femeii dorite.

Slefuieste-ti limbajul trupului

Cand te apropii de o femei tine minte ca limbajul trupului este mai important decat cuvintele pe care le vei folosi in conversatie. In loc sa te gandesti daca te va placea sau nu, mia bine te-ai pune in pielea ei si te-ai gandi cum ai proceda daca ai fi selectorul, cum ai vrea sa fie cea aleasa.

Stii ce trebuie sa spui dinainte

Este neplacut sa te simti ca si cum nu ai stii ce sa discuti cu o femeie. Asadar, stai jos si gandeste-te la 10 metode diferite de a incepe o conversatie, alege una si repet-o mental. Nu uita ca orice ai spune trebuie sa o spui cu incredere, si privirea, nu uita de ea. Trebuie sa fie una patrunzatorea, dar nu aroganta.

3 DA si 3 NU ale limbajului corpului

DA, adopta tinuta dreapta, ca si cand ai fi cel mai increzator barbat din lume. DA, misca-te incet, gesticuleaza incet si vorbeste rar. Tradus, inseamna confort si incredere. DA, fa pauze dese.

NU vorbi prea mult sau prea repede. Asta inseamna ca esti emotionat. NU face gesturi nervoase: ras nervos, batut din picior. NU intrerupe contactul vizual. La inceput trebuie sa mentii contactul vizual pana cedeaza ea prima. In mod subconstient asta spune ca nu iti este teama. Practica aceste tehnici de mai multe ori si observa reactia femeilor.

Obtine-i numarul de telefon

Poate ca vei ramane surprins, dar daca conversatia merge bine, o femeie iti va oferi numarul de telefon fara ezitare. Secretul este sa intrebi CORECT cand pleci. Intreab-o daca are email, dupa ce iti va spune DA, continua: Grozav, eu o sa plec, dar mi-ar placea sa continui discutia cu tine pe mail. Uite, scri-mi aici adresa ta si numarul de telefon. Este atat de simplu, incat devine aproape stupid. Vei descoperi ca multe dintre femeile pe care le vei intreba iti vor da si numarul de telefon si adresele de mail.

Nu lasa tacerea sa intervina intre voi

Majoritatea devin stanjeniti la un moment dat in timpul unei intalniri si se lasa coplesiti de emotii si insecuritate. Incep sa se gandeasca: Trebuie sa fac ceva sa o impresionez, sau sa spun ceva sa o fac sa rada. Daca ajungi in situatia asta, inseamna ca e momentul sa faci ceva. Faceti o plimbare. Spune-i o intamplare haioasa de cand erai copil. Provoac-o sa faceti ceva, orice, numai nu lasa tacerea stanjenitoare sa se astearna intre voi.

Atrage-i atentia online

Greseala numarul 1 pe care o fac barbatii online este sa scrie tot felul de chestii plictisitoare, sa adreseze intrebari cliseu-plictisitoare. Cand primesti reply si ii ceri numarul de telefon, nu ii spui ca oricum esti asaltat de milioane de mesaje de la supermodele care te doresc, dandu-i de inteles ca daca nu se grabesti, nu mai esti available. Sa nu faci asta in niciun caz, pentru ca 90% dintre barbati practica tehnica asta cu femeile, online. Crede-ma.

Imbunatateste-ti imaginea

Sunt multi care nu isi fac timp pentru ei insisi. Daca vrei sa atragi atentia unei femei si sa o mentii, atunci alatura-te celor care isi gasesc timp pentru a se transforma in barbatul duca care se intorc capul femeilor. Sala, jogging, aspect ingrijit, haine potrivite. Ti se pare prea mult?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu