MySpace Comments
Esti vizitatorul cu numarul:
Hit Counters what is my ip address?

sâmbătă, 21 noiembrie 2009

Tehnici eficiente de flirtat




Pretentiile femeii sunt din ce in ce mai mari si trecute sunt vremurile cand reuseai sa o seduci cumparandu-i o bautura. Ai nevoie de un fizic potrivit accesorizat cu personalitatea potrivita, carisma, bune maniere si simt al umorului, pentru a-i mentine interesul aprins.

Arunca-i priviri provocatoare

Privirile provocatoare transmit nonverbal sentimentele. Tin locul sutelor de replici de agatat si sunt mult mai safe. Totusi, practica privirea de cuceritor dinainte, sa fii sigur ca iti reuseste.

Fa-i un compliment original

Smecheria nu este sa ii faci complimentele pe care le-a auzit de sute, chiar mii de ori. In loc sa ii repeti aceleasi clisee, prinde-o cu garda jos si spune-i ceva frumos in legatura cu...umerii ei, da, exact despre umeri. Ai putea chiar sa vorbesti pe limba ei despre ultimele outfit-uri, fara sa pari prea efeminat, sau incearca sa ghicesti ce parfum poarta.

Retine fiecare detaliu

Fa-i o poza mentala cu tot ceea ce poarta, de la cerceii pe care ii poarta si pana la pantofi si tot ce se afla intre. Se va dovedi de mare folos in viitor. Va fi foarte incantata ca ai retinut toate detaliile si se va simti exceptional.

Ofera-i spatiu

Daca pare nu prea dornica sa iti ofere numarul ei de telefon, nu incerca sa o fortezi. Poate isi doreste sa ia lucrurile slow, sau poate nu este interesata. Mentioneaza ca ai vrea sa ii auzi vocea din cand in cand., nu ca vrei sa o sufoci cu telefoanele sau mesajele.

Spune-i glume originale

Inarmeaza-te cu cateva glume bune, universal apreciate, sau povesteste-i cateva intamplari amuzante despre tine. Daca vei reusi sa ii furi cateva rasete, sansele sa dezvolti o relatie de prietenie mai repede sunt mari.

Fa-o sa se simta unica

Da-i impresia ca ea este cea mai cea si ii vei intra in gratii pentru totdeauna. O vei face sa se simta speciala daca vei avea ochi doar pentru ea, indiferent de locul in care va aflati si daca vei stii sa ii remarci punctele hot.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu