MySpace Comments
Esti vizitatorul cu numarul:
Hit Counters what is my ip address?

sâmbătă, 21 noiembrie 2009

Cum calmezi orice femeie nervoasa




Da, anual, 1,5 milioane de femei sunt asaltate fizic de catre partenerii lor, dar la fel se intampla si cu 835 000 de barbati. Data viitoare cand scumpa ta iubita se transforma intr-un sac de nervi, aplica urmatoarele tehnici ca sa nu ajungeti la bataie.

Mai incet cu termostatul

Orice ai face, nu te enerva. Suficient de surprinzator pentru ea, se va enerva si mai tare, dar curand se va linisti. Daca simti ca si tie ti se urca sangele la cap, spune-ti intr-una: “Nu ma poate face sa ma enervez”

Poarta-te ca un barbat matur

Daca ai gresit, admite asta, dar u o face intr-o maniera binevoitoare.

Fa un pas inapoi

Nu trebuie sa fii de acord cu ea, dar accepta-i perceptiile ca fiind reale. Asta ii arata ca o respecti. Deseori, femeile isi ies din fire pentru ca sunt de parere ca:
1)sunt neindreptatite;
2) nu mia detin controlul;
3) este un atac personal.


Faceti contact vizual

Daca nu ii poti intalni privirea, inseamna ca devii nervos. Insa, daca poti inseamna ca o asculti. Psihologii au observat o problema generala in certurile casniciei: Ea innebuneste, El tace, Ea o ia razna de nervi, El tace in continuare pentru ca vrea sa evite o cearta care sa continue cu bataia, insa Ea crede ca evita sa vorbeasca, sa comunice, evita intimitatea in 2.

Faceti o plimbare impreuna

Poate suna ciudat, dar este un truc eficient. Fizic vorbind, o faci sa mearga in aceeasi directie cu tine, nu impotriva ta. Plimbarea intotdeauna calmeaza si detensioneaza spiritele.

Foloseste frazele magice

Psihologii sugereaza3: Da, sunt de acord. Ai dreptate. Imi pare rau. Nimic nu poate dezarma un atacator mai repede decat daca esti de partea lui. Nu iti sugerez sa fii 100% de acord cu ea, dar sa gasesti un punct comun cu care sa fiti de acord.

Impune limite

Ai parte de comportamentul pe care il tolerezi. Daca este prea melodramatica, prea abuziva si asta destul de frecvent, ofera-i exact doua sanse sa se schimbe.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu