MySpace Comments
Esti vizitatorul cu numarul:
Hit Counters what is my ip address?

vineri, 12 februarie 2010

Nuntă mare în Egipt: Fericiţii miri, doi cimpanzei!

Cimpanzeii evolueaza,ne vor ajunge in curand!:))


În Egipt a avut loc o nuntă mai puţin obişnuită. Fericiţii miri au fost Bobo şi Loza, doi... cimpanzei. Bineînţeles, recepţia a avut loc la grădina zoologică din Cairo, iar zeci de vizitatori s-au îngrămădit ca să arunce o privire în cuşca matrimonială.



Întocmai ca la o nuntă adevărată, mirii au fost întâmplinaţi cu multă căldură de aşa-zişii invitaţi. Dar în loc să-i încurajeze, vizitatorii au reuşit, mai degrabă, să-i sperie pe cimpanzei.

Mai mult ca sigur, Bobo este cel mai înspăimântat mire din lume. Nici măcar directorul grădinii zoologice nu a reuşit să-l convingă să-şi ia în braţe aleasa, nu barele cuştii.

Tortul de nuntă a fost, desigur pe gustul mirilor: un fel de salată uriaşă din fructele lor preferate. Dar nu acesta, ci obişnuitul popcorn i-a adus împreună pe însurăţei, care au servit prima masă împreună.

A fost, e drept, o căsătorie aranjată. Totuşi, îngrijitorii sunt convinşi că Bobo şi Loza se potrivesc de minune şi vor avea un mariaj fericit. În plus
, toată lumea se aşteaptă ca, după luna de miere, grădina zoologică să se pregătească pentru un nou locatar, desigur un pui de cimpanzeu.


Sursa: Antena3.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu